Hvis du leder efter en ny og spændenden hobby, hvor du får mulighed for at bruge tid i naturen, samtidig med at du får en masse motion, kan det være, at du skal starte med at sejle kajak. Denne hobby er nemlig noget, som du helt sikkert vil elske – læs videre her for at finde ud af, hvordan du bedst muligt kommer i gang.

Få fat i basis udstyret

Når du skal i gang med at sejle kajak, kræver det, at du har basis udstyret. Det første du skal have fat i, er selvfølgelig en kajak. Det er en god ide at undersøge forskellige typer af kajakker, inden du beslutter dig for, hvilken du skal have fat i. når du først har fundet den kajak, som passer bedst til dig, er det tid til at finde resten af basis udstyret. Det næste du skal have fat i er en pagaj. Se udvalget af pagajer her, og find den, som du skal have fat i.

Når du først har fået fat i disse ting, er du faktisk allerede godt på vej. Det kan være en rigtigt god ide også at få fat i en redningsvest, inden du begiver dig ud på vandet.

Tag en ven med

Når du for første gang skal prøve kræfter med at sejle i kajak, er det en god ide, at du ikke gør det alene. Det kan derfor være en god ide at tage en ven under armen, som også har en kajak, så i kan sejle sammen.

Det vil også give en stor tryghed, at du har en med dig, som måske har lidt mere styr på det, end du selv har endnu – så kan du også få lidt hjælp. Dette er altså guiden til dig, som gerne vil starte med at ro kajak.