Overvejer du at tage et år på efterskole? Eller overvejer dit barn at gøre det? Der findes mange efterskoler rundt omkring i landet, og hvis du er sent ude, kan det somme tider være vanskeligt at finde en ledig plads.

Et år i Nordjylland

I Nordjylland kan du se en efterskole med ledige pladser. Dette er en idrætsefterskole, hvor du på hjemmesiden således kan se, hvilke aktiviteter der kan laves, når du er der. Der findes, som allerede nævnt ovenfor, mange efterskoler rundt omkring i landet. Derfor kan det være svært både at finde ledige pladser – men ligeledes være vanskeligt at bestemme sig for, hvor den skal ligge i landet. Denne her ligger imidlertid i Nordjylland.

Forskellige aktiviteter

Denne efterskole kan du både tage i 9.- og 10. klasse. På hjemmesiden kan du se, hvilke linjer der stadig er ledige for de forskellige klassetrin og køn. Du kan vælge imellem mange forskellige linjer og aktiviteter – herunder badminton, esport, fitness, fodbold, håndbold og svømning. Det er dog ikke alle linjerne, der er ledige, hvorfor der er en venteliste på nogle af dem – mens andre er helt optaget.

En uforglemmelig oplevelse

Mange elever siger, at efterskolen er en uforglemmelig oplevelse. Da man tilbringer så meget tid med de samme mennesker, mens man ligeledes oplever meget i samme selskab, knytter man nogle helt særlige bånd. Af den årsag er der mange, der vælger at tage et år på efterskole i enten 9.- eller 10. klasse, inden man skal videre på gymnasiet, ud i arbejdslivet eller andet. Der findes mange forskellige efterskoler med lige så forskellige linjer, hvilket betyder, at man skal finde lige præcis den efterskole, som passer til ens behov. Hvis du er til idræt – eller blot kunne tænke dig at udfordre dig selv på dette plan – vil denne efterskole således kunne være et godt bud med de mange forskellige idræts-linjer, der tilbydes.