Når vejret bliver bedre er der mange mennesker der begynder at trække udenfor. Det gælder både derhjemme, hvor nogle sætter sig med deres morgenkaffe på terrassen, i byen, hvor selskaber begynder at sidde udenfor og spise frokost og også i forhold til sport og hobbyer. For der er rigtig mange aktiviteter der er sjovere og sundere at lave udenfor når vejret er til det. Udendørssport kan også give et ekstra skud god energi og derfor kommer der her en guide til tre sjove aktiviteter man kan give sig i kast med, nu hvor foråret er skudt i gang. 

Cykling

En rigtig populær udendørs sport i Danmark er cykling. Især i løbet af de sidste par år har rigtig mange mennesker taget sporten til sig, unge som gamle og kvinder som mænd. Nogle cyklister vil helst køre langdistance på landevejene rundt omkring i Danmark, mens andre er mere til at køre trek rail eller mountainbike i skoven. De to slags cykling kan forskellige ting, og det kommer meget an på om man er til langvarig repetition eller mere til adventure og natur. Begge dele er dog gode muligheder for at komme ud i den friske luft og mange bruger også sporten som et sundt fællesskab i fritiden.

Sejlads

En anden sport, der er meget nemmere at gå i krig i med når det er forår og sommer, er sejlads. Det kan være i en sejlbåd, men det kan også foregå i mindre motorbåde og speedbåde og helt ned til robåde, kanoer og kajakker. Det er dog sådan med sejlbåde og nogle motorbåde, at man skal have et duelighedsbevis eller et speedbådscertifikat, men hvis man ikke har det, kan man stadig komme ud på bølgen blå i en robåd, kano eller kajak. Her kan man også sejle på havet, men hvis ikke er så øvet er det en god idé at starte i en kanal, på en sø eller i en flod. Det kan desuden også være meget flottere at sejle på en flod, da mange floder grænser op til skoven og man derfor har god udsigt mens man sejler. 

Løb og gåture

Der er måske mange der har fået nok af både løbe- og gåture under nedlukningerne, men hvis man ikke er blevet træt af det endnu, er det stadig en god måde hvorpå man både kan få bevæget sig og komme ud i solen. Løb kan dog være noget nogle mennesker holder sig fra på grund af skader eller ondt i knæ eller hofter, men husk at en lang og rask gåtur kan være lige så givende som en løbetur.