Er du træt af altid at skulle fare ud ad døren, når du skal træne? Så kan du lave dit helt eget fitnessrum derhjemme, hvis du har pladsen til det. Med blot nogle enkle træningsredskaber kan du komme rigtig langt med din træning. Her kan du læse mere om, hvad du blandt andet kan have i dit fitnessrum.

Forbrænd kalorier på en motionscykel

En motionscykel er nærmest uundværlig i et fitnessrum, da du kan forbrænde en masse kalorier på sådan en cykel. Naturligvis afhænger det af intensiteten, hvor mange kalorier du helt præcist forbrænder. Belastningen på dine led og sener er desuden minimal, når du anvender en motionscykel. Derudover fylder en motionscykel meget mindre end eksempelvis et løbebånd.

Træningselastikken – et lille og effektivt træningsredskab

Ønsker du at få en stærk og tonet krop, så bør du vende blikket mod træningselastikker. Ved at træne med elastikker sikrer du, at modstanden bliver holdt gennem hele øvelsen. Hver gang du laver en øvelse, udfordrer du et væld af muskler, der alle skal gøre sit for at holde stabiliteten.

Træn hele kroppen med håndvægte

Håndvægte er en sikker vinder i et fitnessrum. Med et par håndvægte kan du nemlig træne hele kroppen på en super effektiv måde. Du kan lave et hav af forskellige øvelser, der træner og styrker lige præcis den muskelgruppe, du ønsker.

Styrk balancen med en træningsbold

Har du brug for at arbejde med din balance, koordination, smidighed eller styrke, bør der være en træningsbold i dit fitnessrum.